Prickade du rätt på årets julklapp?

Årets julklapp 2015 är nu ute i det fria och många är det nog som gick bet när avslöjandet föll på robotdammsugaren. Välgörenhetsoddsen gick varma, men höll tyvärr inte hela vägen.

2527786-julklapp-2Visst vore det fint om HUI valt att årets julklapp skulle bli en donation som Expressen skriver? Kanske skulle det medföra att några fler valde att skicka pengar till olika organisationen och även tänkte lite mer på hur världen ser ut? Men, så blev det inte, även om det var många som satsade pengar på att välgörenhet skulle kamma hem priset. Men kanske måste det vara en pryl? Detta då HUI följer tre kategorier för att korta årets julklapp. Dessa är att det måste spegla samtiden, vara försäljningsbar samt ha väckt intresse under året.

En robot till det smarta hemmet

Enligt HUI själva var robotdammsugare självklart då det blivit ett allt större fokus kring hemmet och inredning och att vi lever i en allt snabbare tid där vi ska försöka att få igång livspusslet. Men, kanske passar denna julklapp bra att ge bort om man som par bestämmer att handla den till varandra, för ger man den till sin partner eller till sin mor eller far kanske det inte blir så glad stämning – för vem vill få en städpryl i julklapp? Bättre är att ge bort en present till mamma, pappa eller din käreste som personen känner uppskattning av och att du funderat länge och noga om vad som kan passa. Ett hopplock av olika saker brukar vara vinnande då du kan kombinera både njutning i form av godis, överraskning i form av någon lott och något användbart som en parfym eller doftljus. Ja, bara man börjar tänka finns det mängder att handla. Men tänk på att handla något du vet personen kommer att uppskatta.

Sist men inte minst, även om du inte prickade rätt när det kom till årets julklapp så kanske du ska vara stolt för det? För hur roligt är det med en dammsugare och vad säger det om HUIs syn på det gångna året?