Så fungerar andelsspel

När du spelar andelsspel har du en större vinstchans som kräver en mindre insats i förhållande till vad du kan vinna. Du kan även spela tillsammans med andra vilket gör att det blir en trevlig gemenskap. Du väljer själv hur många andelar du vill köpa.

Att spela andelsspel har blivit allmänt omtyckt när det kommer till tips och trav. När du spelar andelsspel betyder det att du köper x-antal andelar i ett system som är större tillsammans med andra och du betalar endast för dina andelar. Fördelen med andelsspel är att du har en större vinstchans eftersom du kan ta del i ett dyrare system, insatsen ökar med andelsspel och den enskilda kostnaden blir mindre. Du kan spela andelsspel ATG om du vill testa. Ju mer du spelar desto bättre kommer du bli och förstå hur andelsspel fungerar.

Andelsspel är ett trevligt sätt att spela tillsammans

Horse,Race,At,HippodromeNär du ska spela andelsspel letar du upp ett som du tycker ser intressant ut och väljer hur många andelar du vill köpa. Ofta lämnar butikerna in andelsspelen precis innan tävlingen startar. När alla lopp är färdiga och avslutade kan du kolla ditt kvitto och se om du fick någon vinst och hur stor den eventuellt blev. Det finns olika andelsspel i olika prisklasser och du väljer fritt hur många andelar som du vill köpa, ju fler andelar desto större vinst. Det finns ofta med en beskrivning i varje spel av spelläggarna och deras filosofi kring spelet. Om du vill spela tillsammans med vänner eller familj är andelsspel ett bra alternativ. Det är trevligt att gå till en spelbutik tillsammans och göra det till en grej. Det kan vara ett roligare sätt än att spela på casino online. Andelsspel blir mer socialt än att sitta hemma. Tänk på att inte spela för mer pengar än du har råd att förlora.