Tips på hur du streamar amerikansk sport online

Gillar du att titta och betta på amerikansk sport? Då har du hittat helt rätt. Här får du nämligen ta del av tips på hur du hittar information om streamade matcher och odds.

När du letar information om amerikansk sport är svenska sajter och tidningar inte de bästa källorna. Här är det framför allt svenska sporter det skrivs och informeras om. Därför är det alltid en klar fördel att använda dig av amerikanska sajter.

Allt på en samlad plats

För en smidig upplevelse oavsett du bettar, streamar eller gör båda sakerna är att ha den mesta informationen tillhands på en och samma plats. Ett bra exempel är den amerikanska sportsajten Live Sports On TV där du dels får information om speltider, dels får veta var du kan streama matcherna. På så sätt håller du dig uppdaterad även när du planerar att kolla på en match från soffan i Sverige. Du streamar online via den länk som anges på Live Sports On TV och behöver inget abonnemang här i Sverige. Skaffar du ett medlemskap hos en svensk bettingsida är dessutom risken att den match du önskar se inte streamas live.

Bra läsning om amerikanska sporter

Att använda sajter som Live Sports On TV är det enklaste sättet att få information om amerikansk sport. Det finns fortfarande bättre läsning om exempelvis amerikansk fotboll på amerikanska sajter än de klassiska svenska alternativen. Med det sagt är det faktiskt vissa idrotter med stark anknytning till USA som ökar i Sverige. Något bland annat SVT rapporterat om:

”Amerikansk fotboll ökar bland svenska tjejer”.

Vill du följa konkreta spelare i de amerikanska sporterna finns det spännande läsning på Live Sports On TV och liknande sajter i form av statistik, intervjuer och andra intressanta artiklar.