Stryktipset kan ge miljoner

Stryktipset som funnits sedan 1930-talet är känt för att trolla fram lyckliga vinnare, och har man tur kan man vinna riktigt stora pengar vilket var just vad en man i Malmö gjorde år 2011 då han kammade hem 20 miljoner kronor. Den vinsten är han dock inte ensam om, utan 20-miljonersvinster har dykt upp lite titt som tätt under åren och även vinter på lägre miljonbelopp såsom en familj i Klippan gjorde nyligen.

Drömmer man om guld och gröna skogar, och därför även funderar på att testa lyckan med det nästan anrika Stryktipset som funnits i Sverige sedan 1930-talets början. Men ett gott råd till den som drömmer om att vinna på detta spel kan vara att följa de stryktipsförslag som experterna delar med sig av, för dessa tips kan resultera i vinster i miljonklassen om man har riktigt god tur. Det var också exakt så som en kvinna resonerade i Klippan nyligen när det var hennes tur att välja raderna som familjen skulle spela på. Eftersom hon själv inte hade någon koll på varken fotboll eller hästar som planen var att hon skulle spela på, så i stället lät hon de förinställda raderna bli hennes val när det var dags att sätta sina tips och V65. Tur var väl det. Enligt Expressen resulterade hennes val i att familjen kammande hem en vinst på 5,6 miljoner kronor som de fyra familjemedlemmarna nu ska dela på.

Så sannolikt är det att vinna på Stryktipset

Något som de flesta känner till är att sannolikheten vinna miljoner på tips ganska liten, men inte omöjligt när man ser till oddsen. Men vill man öka sina chanser till att vinna miljonbelopp genom spel kan ett alternativ vara att välja en annan sorts spel som man kan styra över mer själv och som inte avgörs av att förlita sig på slumpen. Till exempel erbjuder Svenskaspel casino utöver Stryktipset, och där kan man välja både slumpartade spel såsom slots och spel som det finns inslag av spelarens egen skicklighet för att vinna såsom exempelvis poker. Men med det in minnet kan tilläggas att det går att vinna stort om man har tur. År 2011 var det en man i Malmö som lyckades tippa fram en vinst på över 20 miljoner, vilket bland annat Aftonbladet rapporterade en del om då detta var första gången en så pass stor vinst vunnits på en tipskupong för 64 kronor – vilket var samma belopp familjen i Klippan satsade och vann på.

Bra att veta om Stryktipset:

  • Du måste få minst 10 rätt av 13 tippningar för att vinna.
  • Är vinsten under 15 kronor per rad får du ingen utdelning utan summan flyttas till nästa dragning.
  • 65 procent av totala spelpotten återbetalas i vinster.