Drömvinsten på 159 miljoner kronor

Nu har det än en gång landat en drömvinst. Och ännu en gång letar Svenska Spel efter vinnare som ännu inte trätt fram. Vinsten kommer från Lotto och hamnade på 159 miljoner kronor. 

8913713-luck-pressed-shows-gambling-fortunate-and-riskNär det kommer till spel så är just det mest kittlande när man går i ovissheten och inte vet om man kommer att vinna eller inte. Och just spel är något som brett ut sig enormt och fått en helt annan status i samhället. Ta bara att man kan spela spelmaskiner, pokerspel och annat smått och gott online, och med några klick fått massa kickar. Det här med dödtid är ett minne blott. För den lycka vinnaren av drömvinsten är dödtid verkligen ett minne blott då den personen kan åka Limousin var den en ska.

160 miljoner väntar

Enligt Aftonbladet vet man ännu inte vem den lyckliga vinnaren är och kanske går den just nu omkring ovetandes om att den vunnit. Kanske har personen en aning men vill leva lite till i ovissheten innan lottoraden lämnas in. Kanske kommer personen att inte hämta ut lotten. Ja, det finns många kittlande tankar man kan leka med då man själv vet att man inte sitter på drömlotten. Expressen skriver att den glada vinnaren är en Stockholmsbo som är den lyckliga vinnaren. Varför det kunde bli en sådan vinst är på grund av att denna vinst har vuxit och vuxit och sedan när den blev inprickad så blev den det med en trippel. Förutom sju rätt hade lotten även de två första siffrorna rätt i lottoraden och detta är den fjärde största vinsten i Sverige. Då den förra storvinsten även kom under sommaren och föll på Stockholm kan man börja undra om man ska lägga upp sitt spelande annorlunda.

Pierre Johnson som är Ambassadör på Svenska Spel säger att detta är fantastiskt och han kommer personligen att gratulera vinnaren. Viktigt att tänka på är att man aldrig ska spela så man känner att man kommer att hamna i ett beroende, utan alltid spela med det sunda förnuftet.