Sverige – Schweiz? Här är oddsen!

Det lär bli en rysare i eftermiddag när Sverige möter Schweiz i åttondelsfinal. Oddsen är löjligt jämna, 33% på Sverige, 32% kryss och 35% på Schweiz. Vad tror du?

Schweiz har inte gått vidare i en utslagsmatch sen 1938, medan Sverige varit betydligt närmre i tiden (VM 1994). Många tippar en seger för Sverige idag, medan andra blickar nervöst åt alpernas Messi – Shaqiri. Lägg själv ditt bet på en sajt som samlar casino på nätet, då kan du lägga olika och garantera en vinst! Men hur ser oddsen ut? Skrämmande jämna…

Kanske storvinst?

Mycket talar för en seger för Sverige. Schweiz är en ovan fotbollsnation sett till deras VM-statistik skriver dn.se, även om deras livsfarliga anfall Shaqiri gör närmast magiska utspel här och där. Kanske kan Sveriges ingenjörsandra och lugna systematik ta oss ända till kvartsfinal? Oavsett vad man tror är det här ett perfekt läge att betta med hjärtat när oddsen är så jämna. Det blir roligare med en seger då. Eller vill du trösta dig om det går bättre för Schweiz? Då kanske det är läge att satsa på en seger för dem, även om det tar emot.

”Granen” har blivit så populär att man nu vill köpa honom dyrt i Ryssland, så Shaqiri är inte den enda som glänser på planen idag. Även svenska stjärnor kommer sitta bänkade framför TV:n i Granqvisttröja och heja. Det sägs också att Sverige kan vinna på straffar i slutet, och då kommer Emil Forsberg att dra oss mot en vinst och leda Sverige till kvartsfinalen.

En annan sak som talar för svensk seger är att vi förmodligen har många supporters på plats i arenan i S:t Petersburg. Det är ju trotsallt bara en timmes flyg dit…