Roliga filmer

Att det finns många roliga filmer där ute skulle nog de flesta hålla med om. För ända sedan man var barn så har man sett en hel del roliga filmer genom åren, och den ena har varit bättre än den andra. Men med så mycket annat, så finns det alltid någon film som på något sätt toppar listan när det kommer till bra komedier. För även om det finns många roliga filmer där ute, så är det bara ett fåtal som verkligen hamnar på topp fem listan.

Här kommer några exempel på några riktiga gamla godingar:

  • Den där Mary – Det finns nog ingen av oss som inte minns denna tämligen udda men helt dråpligt roliga film.Även om man redan har sett den säkerligen tio gånger, så tröttnar man aldrig på Ben Stiller och Cameron Diaz fantastiska rollkaraktärer.
  • Dum & Dummare – Mankan utan tvekan säga att denna film blev Jim Carreys stora genombrott som komiker, och vi har aldrig kunnat få nog av honom sedan dess. Dum & dummare är en riktigt klassiker när det kommer till en riktigt bra komedi.
  • Vuxna människor – En svensk film som gjordes på 90-talöet av Felix Herngren och Fredrik Lindström. Den knaske mest bisarra, men också igenkännande komedin man skådat på länge.  Den är inte bara dråplig i alla avseenden, utan karaktärerna och skådespelarna är högklassiga.