Vad gör man vid en All In?

Det är inte det lättaste att ta ställning till när man sitter vid ett casino spel och någon går All In utan att du är beredd på det.
Vad gör man egentligen i en sådan situation? Det finns många sätt att ta ställning och agera till det hela, men jag tror att följande lösning är den bästa:
1) Bli inte nervös. Inget gör en så dålig på att ta beslut som de där fjärilarna i magen. Kom ihåg att din motspelare mycket väl kan bluffa eller överskatta sina kort.
2) Det klokaste man kan göra när en går All In är att gadda ihop sig. Nog för att poker är ett spel som man både utför och vinner ensam, men ibland kan det smartaste att göra vara att samarbeta tillfälligt. Gör er av med hotet först, sen kan ni börja försöka slå varandra igen. Om alla raisar har motspelaren plötsligt en mycket sämre situation till exempel.
3) Om du inte får de andra med dig utan måste köra själv, gör då det. Men se till att ha noga koll på vad du faktiskt har råd att förlora. Syna honom eller henne enbart ifall du har fler och bättre marker, annars kanske det slutar med att du själv åker huvud stupa ur spelet. Det vill du inte riskera.
Bli alltså inte rädd om någon går All In, utan spela lika offensivt. Med stor sannolikhet kommer du att tjäna på det, särskilt ifall du samarbetar med de andra vid bordet. De är ju i en lika lurig sits de.
Och kom ihåg att du kan kosta på dig att själv gå All In när du har riktigt bra kort, eller när du tror att det är ett bra tillfälle att bluffa på. Det viktiga är att du känner dig själv och dina motspelare bra nog för att veta när det är dags för vad.